Bilge Yılmaz İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı olacak? Son dakika açıklaması geldi

Bilge Yılmaz İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı olacak? Son dakika açıklaması geldi
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partisinin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

SERPİL DEMİR / GÜNBOYU

Gazeteci İsmail Saymaz, İYİ Parti kaynaklarına dayandırdığı haberde Bilge Yılmaz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını iddia etmişti.

Yılmaz, söz konusu haberle ilgili Twitter hesabından bir açıklama paylaştı.

Yılmaz’ın açıklaması şöyle:

“Dün sayın İsmail Saymaz’ın köşe yazısında, İYİ Parti’ye yakın kaynaklara dayandırılan bir kulis bilgisi paylaşılmış ve partimizin, beni İstanbul Belediye Başkan adayı göstermeyi düşündüğü iddia edilmiştir.

İYİ Parti olarak, söylentiler ve kulis haberleri ile vakit kaybetmektense, bizim önceliğimiz gittikçe kötüleşen ekonomik şartlar altında yaşayan vatandaşlarımızın hakkını savunmak ve çözum önerilerimizi milletimizle paylaşmaya devam etmektir.

Benim bunun dışında bir gündemim yoktur. Her gün daha da yoksullaşan ve refahtan aldıkları payı enflasyona kaptıran insanlarımızın sorunları hakkında konuşmayı, İstanbul Belediye başkan adaylığı konusundaki tartışmalardan daha öncelikli bir sorumluluk olarak görüyorum.”

bilge-yilmaz1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar