Bileti satan var, ikramiyeyi veren var ama Milli Piyango'dan 25 milyonu kazanan Manisalı talihli ortada yok

Bileti satan var, ikramiyeyi veren var ama Milli Piyango'dan 25 milyonu kazanan Manisalı talihli ortada yok
Bu yıl büyük ikramiye Manisa Akhisar'dan çeyrek bilete isabet etti. Diğer 3 çeyrek biletin ise satılmadığı iddia edilerek Milli Piyango tarafından 75 milyon lira Varlık Fonu'na aktarıldı. Sisal Şans 25 milyonluk ikramiyenin çekini basınla paylaşırken talihli ortada yoktu.

İş insanı Yıldırım Demirören'e ait Şisal Şans'tan yine Demirören'e ait DHA'ya yapılan açıklamada, "Sisal Şans ailesi olarak Manisa, Akhisar’dan aldığı çeyrek biletle 25 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz” dedi.

9884757 sayılarına isabet eden çeyrek Milli Piyango biletiyle 25 milyon TL kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; Halkbank Levent Şube Müdürü ve Sisal Şans Müşteri Operasyonları Direktörü Özgür Yılmaz teslim etti.

5ff46c4a5542872fe8e4760b.jpg

Geçtiğimiz gün büyük ikramiyenin isabet ettiği '9884757' numaralı çeyrek biletin, Manisa'nın Akhisar ilçesi, 21'inci sokaktaki 'Fıstıkçı Sülo' lakaplı Süleyman Gezer'e ait bayiden satıldığı belirlendi. Sisal Şans Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Sercan Ellez ve Manisa Saha Yöneticisi Emre Durul, Süleyman Gezer'i, işlettiği bayide ziyaret etti. Ellez ve Durul, yanlarında getirdikleri tam altını, Gezer'e takdim etti.

fabbea9b7145aa6e6de064be73ed0e44.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar