Biden'ın oğlu Hunter, Temsilciler Meclisi'nde İfade Verdi!

Biden'ın oğlu Hunter, Temsilciler Meclisi'nde İfade Verdi!
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Başkan Biden'ın görevden alınmasıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi'ne ifade verdi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın görevden alınmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında oğlu Hunter Biden, kapalı oturumda Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi'ne ifade verdi. Hunter Biden, açılış konuşmasında, Başkan Joe Biden'ın iş ilişkilerine dahil olmadığını vurgulayarak, ifadesinin Cumhuriyetçilerin azil soruşturmasına son vermesi gerektiğini belirtti.

"YIKICI SİYASİ MASKARALIĞA SON VERİLMELİDİR"

"Babamı işime dahil etmedim. Ne avukatlık yaparken, ne yatırımlarımda, ne yurt içi veya yurtdışı işlemlerimde, ne de yönetim kurulu üyesi olarak. Asla" şeklinde konuşan Hunter Biden, Cumhuriyetçileri açık ve ikna edici kanıtları görmezden gelmekle suçladı. Ayrıca, babası hakkındaki soruşturmanın başlatıldığını ima, çarpıtma ve sansasyonla savundu ve "Bugünkü ifadem, bu temelsiz ve yıkıcı siyasi maskaralığa son vermelidir" dedi. Açılış konuşmasının ardından Hunter Biden, komitenin sorularını cevaplamaya devam etti.

biden-ap-2192750.jpg

BİDEN’A YÖNELİK SORUŞTURMA

Cumhuriyetçiler, Biden'ın 2009-2017 yılları arasında eski Başkan Barack Obama döneminde Başkan Yardımcılığı sırasında görevi kötüye kullandığını ve finansal işlerini oğlunun şirketi üzerinden yürüttüğünü iddia ediyor. Ancak, aylar süren ön soruşturma sonucunda Başkan Biden'ın yasaları çiğnediğine dair henüz herhangi bir kanıt elde edilmediği belirtiliyor.

Hunter Biden hakkında yayınlanan 19 sayfalık belgelerin detayları ve içeriği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

cewhg7nrgjozhbzxtxhxws4pvq.jpg

Geçtiğimiz yıl ABD Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi Başkanı James Comer, Biden'ın Başkan Yardımcısı olduğu dönemde oğlu Hunter Biden’ın, Rus, Kazak ve Ukraynalı oligarklardan yüklü miktarda ödeme aldığını gösteren 19 sayfa belge yayınlamış, “Joe Biden'ın Başkan Yardımcılığı sırasında Hunter Biden onu Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'daki oligarklardan milyonlar kazanmak için 'marka' olarak sattı” ifadeleri kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar