Hırsızın davranışı pes dedirtti! Çaldığı televizyonu 2. kattan aşağı attı

Hırsızın davranışı pes dedirtti! Çaldığı televizyonu 2. kattan aşağı attı
Beyoğlu Gümüşsuyu’nda 3 şüpheli şahıstan biri evin 2'nci katına tırmandıktan sonra çaldığı televizyonu gözcülük yapan 2 arkadaşına balkondan aşağı attı. Yaşananlar hem cep telefonu hem de güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Beyoğlu Gümüşsuyu''nda Pazar günü saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 şüpheliden biri apartmanın 2''nci katına tırmandıktan sonra televizyonu çaldı. Çaldığı televizyonu beyaz bir örtüye sarıp aşağıda bekleyen ve gözcülük yapan 2 arkadaşına balkondan aşağı attı. Hırsızların televizyonu çaldığı anları, karşı apartmandaki vatandaş cep telefonu kamerasıyla anbean kayda aldı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, yapılan çalışmalar çerçevesinde güvenlik kamera görüntüleri ve vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntüleri incelemesiyle şüphelilerin kimliği tespit edildi. Kimlikleri belirlenen S.Ö. isimli şahıs Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi''ndeki ikametinde, K.P. isimli şahıs da yine Üsküdar Selami Ali Mahallesi''ndeki ikametinde önceki gün gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar