8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti! Rapçi Beta'nın ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı

8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti! Rapçi Beta'nın ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı
Beta lakabıyla tanınan Berk Bayındır, 8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in de olay esnasında evde olduğu öğrenilirken Ener o anları, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" şeklinde anlatmıştı. Simla Ener, sevgilisi Beta Berk Bayındır'ın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa, "Son akşam yemeği. Son fotoğraf. Güzel uyu canım Berk'im" notunu düştü.

Beta Berk Bayındır, 25 Nisan''da İstanbul Kağıthane''de oturduğu lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Polis, Beta''nın sır ölümünü aydınlatmak için harekete geçti. Yaşanan korkunç olay sırasında evde sevgilisi Simla Ener''in de olduğu öğrenildi.

 

 

Karakolda ifade veren Simla Ener, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Sabah uyandığımızda Berk''in olağan dışı hareketleri vardı. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi.

Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır''ın bazı hayranları ise iddialara göre sosyal medyada sevgilisine tepki gösterdi. Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Instagram''dan da bir açıklama yaparak "Canımdan can koptu" dedi.

"DİĞER YARIMIN GİDİŞİNİ GÖRDÜM"

Simla Ener konuşmasının devamında şunları söyledi: "Kötü iddiaları ya da çirkin düşünceleri umursayacak kadar bile halim yok. Sadece Berk''imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum. Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum. Güçlü olmak ve Berk ile birbirimize verdiğimiz sözleri tutmak onun eksik bıraktığı yerden yerine getirmeye çalışmaktan başka derdim yok. Unutulması mümkün olmayan bu olaya şahit oldum diğer yarımın gidişini gördüm."

Öte yandan Beta, geçtiğimiz yıl trafik kazası geçirmiş tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalmıştı. Son pozunda da tekerlekli sandalyeler ve yürüteç ile poz veren talihsiz genç, paylaşımına ''Herkesin iki arabası var'' notunu düşmüştü.

SİMLA ENER''DEN ''SON'' PAYLAŞIMI 

Berk Bayındır''ın sevgilisi Simla Ener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beta''nın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı.


Yaptığı duygu dolu paylaşıma "24.04.2022 Son akşam yemeği. Son fotoğraf. Güzel uyu canım Berk''im" notunu düşerek yürekleri yaktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar