Beşiktaş'taki krizde son nokta! Ve Sergen Yalçın kararını verdi

Beşiktaş'taki krizde son nokta! Ve Sergen Yalçın kararını verdi
Sezonu iki kupa birden alarak Şampiyon kapatan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in iddialarına göre yeni sezonda Beşiktaş Kulübü ile çalışmayacak.

Sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulunan Rıdvan Dilmen, haber sitelerinde Sergen Yalçın ve Beşiktaş yönetimi arasında kriz yaşandığı ve Yalçın'ın yeni sezonda Beşiktaş ile yola devam etmeyeceğini okuması üzerine kendisini aradığını yazdı.

Dilmen, Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren Sergen Yalçın'la yaptığı sohbeti şu sözlerle aktardı:

"Haber sitelerini okuyunca şok oldum!! Sergen Yalçın Bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Çalışmayı düşünmüyorum! Yarın son kez görüşülecek yazıyor! Hemen Sergen Yalçın hocamızı (kardeşimi) aradım! Haftada birkaç kez görüşüyordum!

Süreç uzadıkça hergün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, “yazabilirsin Hocam” dedi. “Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım” dedi!

Ben yine de; BJK Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! BJK - Sergen Yalçın kopması beni FB’li bir futbol adamı olarak üzdü!!

Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!"

dilmen-ic.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar