Beşiktaş'taki bıçaklı gaspın görüntüleri çıktı

Beşiktaş'taki bıçaklı gaspın görüntüleri çıktı
İstanbul Beşiktaş’ta yabancı uyruklu şahış, , telefonunu ve parasını gasp eden iki kişi tarafından gasp edildi.

Beşiktaş’ta bıçaklı gasp!

Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah 8 sularında, Sinanpaşa Mahallesi'nde yabancı uyruklu Khal Mohammad Azimi, cadde üzerinde yürümeye başladı. Bir süre sonra Azimi ile yoldan geçen iki kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada şahıslar Azimi’nin cep telefonunu ve 100 lirasını Gasp etti. Olayın ardından Azimi, şahıslardan parasını geri almak isteyince kavga çıktı.

Yaşanan dehşet anları ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki gaspçının Azimi'yi darbetmesi ve bıçaklaması görülüyor. Azimi, yaralanmasına rağmen gaspçının kaçmasını engellemek için ayağına sarılıyor.

kamera-001.jpg

GASPÇILAR YAKALANDI

Yaşanılanların ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kaçan saldırganı yakalamak için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Beşiktaş Polis Merkezi Amirliğine bağlı çarşı ve mahalle bekçileri çalışma başlattı. Bu kapsamda iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan bekçiler, saldırgan gaspçının Kadir E. olduğunu tespit etti.

kayit.jpg

MAĞDUR GENÇ SINIR DIŞI EDİLDİ

Azimi'yi gasbeden şüpheli Kadir E., Köyiçi caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Kadir E. polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından "yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasbedilen Khal Mohammad Azimi ise İl Göç İdaresi yetkilerine teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar