Beşiktaş'ın 31 trilyonluk transferi maskara oldu

Beşiktaş'ın 31 trilyonluk transferi maskara oldu
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda Batshuayi'nin Batman kıyafetiyle Vodafone Park'ta çıkması gündem oldu. 

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga'nın geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır" denildi. Beşiktaşın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Batshuayi'nin Batman kıyafetiyle stadyuma çıkması sosyal medyada gündem olurken, sosyal medya kullanıcıları 31 trilyonluk transfer için "maskara oldu" yorumunda bulundu.

Beşiktaş, transferle ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaptı. Vodafone Park'ta sislerin içerisinden çimlere çıkan Batshuayi, 'Batman' kostümüyle boy gösterdi. Beşiktaş, paylaşımda "O Beşiktaş’ın ihtiyacı olan her şey!" ifadesini kullandı.

Öte yandan KAP'a bildiirlen oyuncu için yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga'nın geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Chelsea Kulübü'ne 2021-2022 sezonu için net 150.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 3.165.000 Avro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar