Beşiktaş ve Galatasaray ile adı geçen Anderson Talisca, transfer kararını verdi

Beşiktaş ve Galatasaray ile adı geçen Anderson Talisca, transfer kararını verdi
Suudi Arabistan'ın Al Nassr ekibinde forma giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın adı bir süredir eski kulübü Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyordu. Beşiktaş, yaptığı resmi açıklama ile Talisca transferinden 'maliyetler' nedeniyle geri çekildiğini açıklarken, Talisca yaptığı açıklama ile transferi konusunda ilk kez kesin konuştu.

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydiği 2 sezonda unutulmaz bir performansa imza atan Anderson Talisca, önce Çin sonra ise Suudi Arabistan'a gitmişti.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY İLE ADI ANILMIŞTI

Transfer sezonunda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arkasında kaldığı düşünülen siyah-beyazlı ekibin gündemine getirdiği Brezilyalı yıldız için girişimlerde bulunulmuş olsa da, Beşiktaş tarafından yapılan açıklama ile maliyetler gerekçe gösterilerek Talisca transferinden vazgeçildiği duyurulmuştu.

Şampiyonlar Ligi hedefiyle yola çıkan Galatasaray ise son yıllarda kurmuş olduğu en görkemli kadro ile eksik parçaları tamamlamayı hedeflerken, Talisca ismi sarı-kırmızılı takım için ciddi adaylar arasında gösterilmişti.

"AYRILMAM İÇİN BİR NEDEN YOK"

Söylentilerin ardından açıklama yapan Anderson Talisca, kulübünde mutlu olduğunu açıklayarak "Al Nassr taraftarları, yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşme yeniledim. Ayrılmam için bir neden yok. Kimseyle pazarlık yapmıyorum. Kulübün beni bırakmaya da niyeti yok ve rakamlar yalan söylemez. Burada mutluyum. Hiçbir yere gitmek istemiyorum. Bu ülkede ailemle mutluyum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar