Ezeli rakiplerin Nwakaeme yarışı

Ezeli rakiplerin Nwakaeme yarışı
Beşiktaş ve Fenerbahçe, Trabzonspor’la sözleşmesi sona eren Anthony Nwakaeme’yi kadrosuna katmak için savaşıyor. Siyah beyazlıların yıllık teklifi 2 milyon Euro’nun üzerinde, Kanarya ise bu rakamın da üzerine çıkacak.

Trabzonspor ’la yollarını ayıran Anthony Nwakaeme, an itibariyla Süper Lig’de transferin en gözde isimlerinin başında...  Bordo mavili takımın geçen sezonki şampiyonluğunda başrolü oynayan yıldızlardan Nwakaeme için iki dev karşı karşıya geldi. Beşiktaş ve Fenerbahçe, bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için büyük bir yarışın içerisinde... Karadeniz ekibinden 3 yıllık kontrat ve toplamda 10 milyon Euro istediği belirtilen Nijeryalı yıldız için Beşiktaş, yıllık 2 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif yaptı.

HULL CITY DE İSTİYOR

Sarı lacivertlilerin de Kara Kartal’ın önerdiği paranın da üzerinde bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. Anthony Nwakaeme, gelecek sezon İstanbul takımlarından birinde oynamak istediği öğrenilirken, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Ingiltere Championship ekiplerinden Hull City’nin de Nijeryalı yıldızı ikna etme çabasında olduğu bildirildi. (Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar