Kartal Sörloth'u bekliyor

Kartal Sörloth'u bekliyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, gündemdeki birçok ismi kenara koydu, son ana kadar Alexander Sörloth'un beklenmesini talep etti. Ismael, Norveçli yıldızın takıma katılmasını İspanya'daki kampa kadar bekleyebileceğini bildirdi. 

Geride bıraktığımız sezonda gol yollarında Batshuayi ve Larin''in beceriksizlikleriyle büyük sorun yaşayan Beşiktaş bu sezon işini sıkı tutuyor. Trabzonspor''da oynadığı dönemde ligin tozunu atan Alexander Sörloth, Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael''in en büyük gözdesi. Öyle ki Fransız teknik adam Sörloth''ün gelişi için yönetime zaman tanımayı da teklif etti. 

Geçtiğimiz sezon Batshuayi, 42 maçta 14 golle beklentilerin epey altında kalırken, siyah beyazlı taraftarların da büyük tepkisini çekti. Larin ise 38 maçta 8 gol ile vasatı aşamadı, Kenan Karaman 33 maçta 2 gol, Güven Yalçın ise 33 maçta 6 gol kaydetti. 

Golcülerin bu olumsuz tablosunu değiştirmekte kararlı olan Beşiktaş Yönetimi, gol yollarındaki kısırlığı tersine çevirme konusunda bir hayli ısrarcı. Bu anlamda golcü transferi konusunda harıl harıl çalışan siyah beyazlıların listesinin ilk sırasındaki Alexander Sörloth için de flaş bir gelişme yaşandı. Valerien İsmael, mutlaka istediği Norveçli için acele edilmesini istemiyor. Bu anlamda Fransız teknik adam, transferde son ana kadar beklenmesini talep etti. Ismael, golcü konusunda esnekliği bir adım daha öne taşıyıp temmuz başındaki Avusturya kampı yerine, 24 Temmuz''daki İspanya''daki maç kampına kadar Sörloth''u bekleyebileceğini belirtti.

VRIONI DE LİSTEDE

Golcü konusunda adaylardan bir diğeri ise daha önce İtalya''da Sampdoria ve Venezia''da forma giyen, Juventus''un U-23 takımında şans bulan Giacomo Vrioni, son olarak Avusturya ekiplerinden WSG Tirol''da kendini kanıtladı. Geçen sezon 30 maça çıkan ve 21 gol, 5 asist yapan genç oyuncu, şimdi ise Beşiktaş''ın radarında yer alıyor. Juventus''un ise 23 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro istediği ortaya çıktı. Bu konuda Beşiktaş Yönetimi''nin, Torino temsilcisi ile sıkı bir pazarlık içerisine girmesi bekleniyor.

Sörloth ve Vrioni dışında Bas Dost, Vout Weghorst, Jordy Caicedo, Paul Onuachu, Roman Yaremchuk gibi isimler de listede yer alıyor. Kara Kartal yeni sezon öncesi transferle ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor. (Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar