Beşiktaş stoper atağı: 3 isim gündemde

Beşiktaş stoper atağı: 3 isim gündemde
Siyah beyazlılarda stoper mevkii için Amartey, Tormena ve Lyanco gündemde

Spor Toto Süper Lig’de yarı sezonda gelen Şenol Güneş’in önderliğinde büyük bir çıkış yakalayan ve ligi 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için çalışmalarına başladı.

Stoper için arayışlarını sürdüren Siyah-beyazlıların ilk hedefi Daniel Amartey olacak.

Leicester City ile sözleşmesi sona eren Ganalı oyuncu serbest duruma geçti.

Beşiktaş, Amartey ile anlaşması halinde bonservis bedeli ödemeden transferi gerçekleştirecek. Kulüp 28 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

2016’da Kopenhag’dan 6,6 milyon Euro karşılığında Leicester City’e transfer olan Amartey, İngiliz ekibinde 8 sezon forma giydi.

Geçen sezon Leicester City ile 24 maça çıkan 28 yaşındaki savunma oyuncusu, Gana milli takımında ise 48 kez görev yaptı.

DİĞER OPSİYON TORMENA

NTV Spor’dan alınan habere göre, Beşiktaş’ın savunma hattı için diğer adayı Braga’da forma giyen Tormena oldu. Brezilyalı stoperin kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlılar Amartey ile anlaşamaması halinde Tormena için Braga ile resmi temaslara başlayacak.

LYANCO’DA GÜNDEMDE

Southampton’un Brezilyalı stoperi Lyanco da Beşiktaş’ın ilgilendiği isimler arasında. 26 yaşındaki oyuncunun İngiliz ekibi ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Siyah beyazlıların bu transfer için öncelikle Southampton ile anlaşması gerekecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar