Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 4-0 mağlup oldu

Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 4-0 mağlup oldu
Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında Beşiktaş, deplasmanda Sporting'e konuk oldu. Karşılaşma Sporting'in 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.Sporting Lizbon ile Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Grupta puansız şekilde son sırada bulunan temsilcimiz Beşiktaş, Jose Alvalade Stadı'nda Sporting Lizbon'a 4-0 yenildi.

Bu galibiyetle puanını 6'ya çıkaran Sporting, Borussia Dortmund'un Ajax'a mağlup olmasıyla Alman deviyle puanları eşitledi ve gruptan çıkma umutlarını son maçlara taşıdı.

İKİNCİ YARI

Dakika 69: Sağ kanattan Necip'in ortasında Can topu arka direğe çıkarttı. Ghezzal yakın mesafeden kafayı vurdu ama top üstten auta gitti.

Dakika 55: Sol kanattan Matheus Reis'in ön direğe kestiği topu Welinton kesti. Seken top Sarabia'nın önünde kaldı. Sarabia da topu boş kaleye gönderdi: 4-0

İLK YARI

Dakika 40: Paulinho ceza sahası yayına doğru sokulup yerden sert bir vuruş yaptı ve topu direk dibinden ağlara yolladı: 3-0

Dakika 37: Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Pedro Goncalves, vuruş açısını yaratıp şutunu çekti ve topu filelere gönderdi: 2-0

Dakika 30: Penaltı atışını kullanan Pedro Goncalves topu ağlara gönderdi.

Dakika 28: Savunmanın arkasına atılan topa Pedro Goncalves hareketlendi. Rıdvan ile girdiği mücadelede yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 18: Josef'in pasıyla Ghezzal savunmanın arkasına sarkmak istedi. Sporting savunması araya girdi.

Dakika 13: Necip'in sağ kanattan ortasında Josef topu indirdi. Ceza sahasının sol çaprazında topu Larin önünde buldu. Larin'in dönerek vuruşunda Adan gole izin vermedi.

Dakika 9: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Sarabia bir kez daha topu arka direğe kesti. Pedro Goncalves bu topa dokundu. Ersin ayağıyla müdahale ederek golü önledi.

Dakika 8: Sol kanattan ceza sahasına sokulan Sarabia'nın arka direğe çıkarttığı topa Paulinho vuruşunu yaptı. Top direkten döndü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar