Beşiktaş son 10 maçın 8’ini İstanbul’da oynayacak

Beşiktaş son 10 maçın 8’ini İstanbul’da oynayacak
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de kalan 10 maçın 8'ini İstanbul'da oynayacağı belli oldu.

Bu süreci en az kayıpla geçmek isteyen siyah-beyazlılar, sezonu 3. sırada bitirip Avrupa hedefine ulaşmayı planlıyor. Ancak, son maçlardaki performansları, zirveyle aralarındaki puan farkının açılmasına neden oldu.

Beşiktaş'ın 28. haftada Galatasaray'a 1-0 mağlup olmasıyla averajla 46 puanla 4. sırada kaldığı belirtiliyor. Şampiyonluk hesaplarını bir sonraki sezona bırakan ekip, Avrupa hedefine ulaşabilmek için Türkiye Kupası'nı kazanmayı ve lig üçüncülüğünü elde etmeyi hedefliyor.

Son 10 maçın 8'inin İstanbul'da oynanacak olması avantajlı bir durum olarak görülüyor. Ancak, bu maçların 5'inin Tüpraş Stadyumu'nda yapılacak olması önemli bir detay. Beşiktaş'ın önünde Gaziantep FK, Antalyaspor, Başakşehir gibi müsabakalar var. Özellikle Fenerbahçe ile oynanacak olan maç dikkat çekiyor. Sezonun sonuna doğru Alanya deplasmanı ise zorlu geçebilir.

Kara Kartal'ın sezonun son maçlarında Hatayspor ile Dolmabahçe'de ve Kasımpaşa ile deplasmanda mücadele edeceği ifade ediliyor. Beşiktaş'ın hedeflerine ulaşması için bu kalan maçlardaki performansı oldukça kritik olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar