Beşiktaş Sivas'ta dondu kaldı!

Beşiktaş Sivas'ta dondu kaldı!
Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Sivasspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

 Soğuk hava ve olumsuz zemin şartları altında oynanan mücadelede Beşiktaş, Sivasspor''a karşı bir varlık gösteremeyerek sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

5 maçlık galibiyet serisini geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük karşısında aldığı beraberlikle kaybeden siyah-beyazlılarda, Sivasspor karşısında alınan mağlubiyet liderlik yarışında azalan umutları sıfıra indirdi. 

Karşılaşmaya rakibine kıyasla daha etkili bir oyunla başlayan Sivasspor, ilk 30 dakikada 4 isabetli şut çekerken kalesinde isabetli bir şuta izin vermedi. 23. dakikada yeni transferi Samu Saiz ile öne geçen Sivasspor''da, golün ardından oyunun kontrolü kaybedilmedi. 

-8 DERECEYİ BULDU

Soğuk havanın etkisini azaltmak için 16.00''da başlatılan karşılaşma yine de oyunculara güç anlar yaşattı. Yılın en soğuk dönemini yaşayan Sivas şehrinde hava sıcaklıkları gece saatlerinde -8 dereceleri gördü. 

ABOUBAKAR BEKLENENİ VEREMEDİ

Beşiktaş''ta 3. dönemini yaşayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, Al Nassr''dan döndüğünden beri henüz sahada bir varlık gösteremedi. Gol ya da asist üretmekte zorlanan yıldız forvet gol orucunu bozamazken, son haftaların formda ismi Cenk Tosun da maç boyunca etkisiz kalan isimlerden biriydi. 

LİDERİN 12 PUAN GERİSİNDE

Antalyaspor ile ertelenen maçını henüz oynamayan Beşiktaş, bugünkü karşılaşma ile birlikte 21. maçında 39 puana ulaştı. Bu sonuçla birlikte 51 puanla lider olan Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki fark 12''ye çıkmış oldu. Ligde zor günler geçiren ve düşme hattında bulunan Sivasspor ise hayati bir 3 puan alarak puanını 24''e yükseltti. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar