Beşiktaş ile Sivasspor 35. randevuda

Beşiktaş ile Sivasspor 35. randevuda
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında karşılaşacağı Sivasspor ile 35. kez rakip olacak. Geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 17’ye 11 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, yarın saat 19.15’te Beşiktaş Stadyumu’nda Sivasspor ile karşılaşacak. Bu maç öncesi ligde siyah-beyazlılar, bir maç eksiğiyle birlikte 1 galibiyet, 1 beraberlik ile topladığı 4 puanla 12. sırada yer alırken, Sivasspor ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ile aldığı 5 puanla 5. sırada bulunuyor.

SÜPER LİG’DE 35. RANDEVU

İki takım Süper Lig’de 34 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş 17, Sivasspor ise 11 defa sahadan 3 puan ile ayrılırken 6 müsabaka ise beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 49 gol atma başarısı gösterirken, kırmızı-beyazlılar ise 38 gol ile karşılık verdi. İki takım arasında oynanan son maçta Yiğidolar, sahadan 1-0’lık üstünlük ile ayrılmıştı.

KARTAL, SÜPER LİG’DEKİ SON MAĞLUBİYETİNİ SİVASSPOR’DAN ALDI

Beşiktaş, Süper Lig’deki son mağlubiyetini Sivasspor’a karşı aldı. Siyah-beyazlılar, geçen sezonun ikinci yarısında Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaştığı rakibine 1-0’lık skorla mağlup olmuştu. Kartal bu maçtan itibaren ligde çıktığı 17 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Şenol Güneş’in öğrencileri, söz konusu süreçte 13 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

ZORBAY KÜÇÜK DÜDÜK ÇALACAK

Beşiktaş - Sivasspor arasında oynanacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar