Beşiktaş hedefini büyüttü: Avrupa ödüllü antrenör imzayı atıyor

Beşiktaş hedefini büyüttü: Avrupa ödüllü antrenör imzayı atıyor
Siyah beyazlı ekip basketbolda çıtayı yükseltmek istiyor. Frutti Extra Bursaspor ile önemli başarılara imza atan koç Dusan Alimpijevic, Beşiktaş'a imza atmaya çok yakın.

FİLİZ KIRAL-GÜNBOYU

Frutti Extra Bursaspor ile Türkiye Ligi’nde 2 kez Play-off’a katılma başarısı gösteren, geçtiğimiz yıl peri masalına imza atarak EuroCup finalinde Virtus Bologna’ya elenen ve bu sene son 16 turuna kalma başarısı gösteren Dusan Alimpijevic, Beşiktaş’a imza atmaya çok yakın.

Bursa ekibinin sponsorunun çekilme kararı ile küçülmeye giden Yeşil beyazlılardan ayrılmayı düşünen Alimpijevic, bu sezon basketbol yatırımını yükseltmek isteyen Siyah beyazlılarla görüşüyor.

Dusan Alimpijevic beklemede - Bursasporluyuz.org

Eurohoops’un ulaştığı bilgiye göre, Siyah beyazlı takımın Genel Menajeri Nedim Yücel, geçtiğimiz günlerde Belgrad’ta Dusan Alimpijevic ile bir araya geldi ve Sırp teknik adama Beşiktaş’ın yeni yapılanmasını anlattı. Bu ikili, Bursaspor’da geçtiğimiz iki yılda birlikte çalışmışlardı.

Avrupa arenasında FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynayan Beşiktaş, EuroCup’a geçiş yapmak için de başvurusunu yaptı ve EuroLeague yönetiminden haber bekliyor.

Dusan Alimpijevic’in Bursa ekibi ile kontrat sorununu çözmesinin ardından koçun, Beşiktaş ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Sırp koç, 7Days EuroCup'ta 2021-2022 sezonunda yılın koçu ödülü kazanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar