Beşiktaş yeni transferini 19.05'te açıkladı

Beşiktaş yeni transferini 19.05'te açıkladı
Romain Saiss'i kadrosuna katan Beşiktaş, transferlerine devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezon anlaşmaya vardığı Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'in transferini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Beşiktaş'ın paylaşımı 19.05'te yapması dikkatlerden kaçmadı.

Romain Saiss''i kadrosuna katan Beşiktaş , transferlerine devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezon anlaşmaya vardığı Portekizli futbolcu Gedson Fernandes''in transferini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Taraftarlar, yapılan paylaşımın saatine dikkat çekti.

Beşiktaş''ın, devre arasında transfer döneminde kadrosuna kattığı ve temmuz ayında Gedson Fernandes için bir paylaşım yapıldı. Siyah-beyazlıların Portekizli futbolcu için paylaştığı videoda, Gedson''un, "Önümüzdeki haftayı bekleyin" sözleri yer aldı.

TARAFTARLAR SAATE DİKKAT ÇEKTİ

Gedson Fernandes, Beşiktaş''ın devre arasındaki transferinin ardından ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor forması giymişti. Beşiktaş''ın Gedson''un videosunu 19.05''te açıklaması, Galatasaray''a gönderme yapıldı şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar