Beşiktaş frene bastı! İstanbul'da kazanan çıkmadı

Beşiktaş frene bastı! İstanbul'da kazanan çıkmadı
Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük SK deplasmanına konuk olan Beşiktaş, 5 maçlık galibiyet serisini noktaladı. Karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan taraflar puanları bölüştü.

Atatürk Olimpiyat Stadı''nda iki İstanbul temsilcisi karşı karşıya geldi. Mücadeleye dengeli bir oyunla başlayan ekipler, ilk yarım saatte pozisyona girmekte zorlandı. Beşiktaş, 33. dakikada golcüsü Cenk Tosun ile perdeyi açtı. Cenk Tosun, Süper Lig''de çıktığı son 10 karşılaşmada 9. kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken, soyunma odasına Beşiktaş''ın 1-0''lık üstünlüğü ile gidildi. 

İKİNCİ YARI HIZLI BAŞLADI

Beşiktaş ikinci yarıya sürpriz bir değişiklikle başladı. Takıma yeni katılan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar etkisiz bir performans gösterdiği ilk yarının ardından Şenol Güneş tarafından kenara alınırken, Jackson Muleka, Aboubakar''ın yerine ileri uçta görev almaya başladı. İkinci yarının hemen başında ligin asist kralı Fabio Borini''nin asistinde Mogomed Ozdoev ile Fatih Karagümrük skoru eşitledi. 

5 MAÇLIK SERİ SON BULDU

Karşılaşmanın geri kalan kısmında iki takım da üretkenlik konusunda sıkıntılar yaşadı. Özellikle ikinci yarının son çeyreğinde geride kaptığı toplarda hızlı çıkma sorunu yaşayan siyah-beyazlılar aradığı galibiyet golünü bulamadı ve maç 1-1''lik beraberlikle sonlandı. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş''ın Süper Lig''de yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisi de son bulmuş oldu. 

ZİRVEYE 9 PUAN UZAKTA

Beşiktaş bu sonuçla 39 puana ulaşırken, 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray''ın da 9 puan gerisinde kalmış oldu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar