Beşiktaş bir ilke imza attı! Olmayan transferleri açıkladı!

Beşiktaş bir ilke imza attı! Olmayan transferleri açıkladı!
Siyah beyazlı kulüp alışılmadık bir açıklama yaptı ve gece yarısı yapamadığı transferleri duyurdu.

Beşiktaşlı taraftarlar gece yarısından sonra internet sitesinde "Kulübümüzden açıklama" başlığını görünce heyecanlandılar.

Ancak haberin içeriğini tıklayınca da hayal kırıklığına uğradılar. Çünkü şimdiye kadar hep yapılan transferlerin duyurusu bu şekilde yapılırdı. Bu kez bir ilk yaşandı. Beşiktaş bu kez olmayan transferleri açıkladı.

Açıklamada yer alan ifadeler şöyleydi:

"Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız."

BU TRANSFERLER NEDEN OLMAMIŞTI?

Çünkü 37 yaşındaki Ramos, yıllık 11 milyon euro ve 3 milyon euro imza parasıyla 2 yıllık sözleşme istemişti. Arabistan'da yılda 10.5 milyon euro kazanan Talisca'nın kulübü de 25 milyon euro bonservis bedeli veya 8 milyon euro kiralama bedeli talep etmişti.

Bu ücretler elbette ki yüksek gelmişti. Beşiktaş bunun üzerine görüşmelerden çekildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar