Beşiktaş Aboubakar ile her konuda anlaştı! Sözleşme detayları belli oldu

Beşiktaş Aboubakar ile her konuda anlaştı! Sözleşme detayları belli oldu
Beşiktaş, Wout Weghorst'un Manchester United'a transferi sonrası forvet eksikliğini tanıdık bir isim ile dolduracak. Beşiktaş'ta iki dönem forma giyen ve büyük başarılar kazanan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayı yeniden giymeye çok yakın.

Beşiktaş taraftarı Kasımpaşa karşılaşmasında Hollandalı golcü Weghorst''un attığı golün ardından tribünlere veda etmesi ile şaşkınlık yaşamıştı. Dünya Kupası''nda gösterdiği performans nedeniyle İngiliz devi Manchester United''ın talip olduğu Weghorst, hafta içinde Beşiktaş ile karşılıklı yollarını ayırmış ve İngiliz devine katılmıştı. Sezonun kritik bir aşamasında forvet rotasyonunda ciddi bir kayıp yaşayan Beşiktaş''ta ise Weghorst''u aratmayacak bir transfer gündeme geldi.

2020-2021 sezonu lig şampiyonluğunda Beşiktaş''ın en önemli parçalarından biri olan Vincent Aboubakar, yeniden siyah-beyazlı formayı giyecek. A Spor''dan Sercan Dikme''nin yaptığı habere göre Aboubakar ile Beşiktaş yönetimi arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindi ve iş artık imzalara kaldı. Aboubakar, Dünya Kupası''nda gösterdiği performansın ardından birçok Avrupa devi ile adı anılmış olsa da yeniden Beşiktaş''ı tercih etti. 

YILLIK 2.5 MİLYO EURO KAZANACAK

Dikme, Aboubakar transferinin detaylarını paylaşırken "Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferinde mutlu sona yakın. 2.5+1 yıl kontrat yapılacak ve 2.5 milyon euro yıllık ücret ödenecek. Prosedürlerin halledilmesi durumunda Aboubakar’la 2.5+1 yıl kontrat imzalanacak." ifadelerini kullandı.

"AL NASSR İLE FESİH AŞAMASINDA"

Kamerunlu golcünün takıma katılması için şu anki kulübü Al Nassr ile sözleşmesinin fesh edilmesi bekleniyor. Aboubakar, özellikle Suudi Arabistan takımına Cristiano Ronaldo''nun gelmesinin ardından Al Nassr''ın Aboubakar''a bir sorun çıkarmaması ve Beşiktaş''a gitmesine izin vermesi bekleniyor. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar