Berna Laçin'den Twitter mesajı: "Trol deyip geçme..."

Berna Laçin'den Twitter mesajı: "Trol deyip geçme..."
Twitter'dan yaptığı çıkışlarla gündeme gelen oyuncu Berna Laçin, Twitter'ın trol hesapları kapatmasının ardından konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, Türkiye'de manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle AKP'li 7 bin 340 hesabı kapattığını duyurdu. 

Twitter'dan yapılan açıklamada, bu yılın başlarında Türkiye içindeki kullanıcıları hedef alan ve koordineli bir şekilde sahte faaliyetlerde bulunan kullanıcı ağının tespit edildiği belirtilerek, “Bu ağın teknik göstergeleri ve davranışları hakkında yaptığımız analiz neticesinde sahte ve ele geçirilmiş hesapların AKP lehine siyasi söylemlerin yayılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için güçlü destek sergilediği görüldü. Bugün 7 bin 340 hesabı arşive ifşa ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

"TROL DEYİP GEÇME"

Twitter'ın hamlesinin ardından Berna Laçin'den konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Laçin, paylaşımında "Trol deyip geçme, bunun ek iş olarak gazetecilik yapanı var, yalan habercisi var, Belediye Başkanlığı yapanı var , üniversite hocalığı yapanı var, var oğlu var... Elbet bir gün onlara da kapanma sırası gelecek , yavaş yavaş..." açıklamasında bulundu.

lacin.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar