Berna Laçin ameliyat oldu: Çok nadir gözüken bir vaka

Berna Laçin ameliyat oldu: Çok nadir gözüken bir vaka
Oyuncu Berna Laçin, beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle sahnelere geçici bir süreliğine ara verdiğini duyurmuştu. Ameliyatı altı saat sürdü.

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Berna Laçin, beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle sahnelere geçici bir ara verdiğini duyurmuş ve ameliyat geçirdiğini açıklamıştı. Sağlık durumuyla ilgili detayları paylaşan Laçin, yaşadığı rahatsızlığın nadir görülen bir vakaya ait olduğunu belirtti.

Laçin'in ameliyat sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorununun kendisi için öğretici bir deneyim olduğunu vurgulayarak, bu süreci atlattıktan sonra daha güçlü bir şekilde sahnelere dönmeyi umduğunu belirtti. Berna Laçin'in sevenleri, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları ile oyuncuya desteklerini iletti. Sağlık durumuyla ilgili gelişmeler, oyuncunun hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar