Bergüzar Korel: Özlemimden parkeleri kemireceğim, üstüme gelmeyin

Bergüzar Korel: Özlemimden parkeleri kemireceğim, üstüme gelmeyin
Oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından sağlığı hakkında meraklanan takipçilerine bilgi verdi. Sağlığının yerinde olduğunu söyleyen Korel, sadece paylaşım için zamanı ve enerjisi olmadığını söyledi.

"Özlemimden parkeleri kemireceğim, üstüme gelmeyin"

Meslektaşı Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evlilikten iki de çocuğu olan Bergüzar Korel, ikinci çocuğunu kucağına aldıktan sadece bir yıl sonra üçüncü kez hamile olduğunu açıkladı. 

Geçen yıl yaz aylarına sosyal medya hesabından yaptığı doğum sonrası paylaşımları ile damga vuran Bergüzar Korel, tam yeni yeni farklı projeler ile sevenlerinin karşısına çıkıyordu ki Nisan ayının ilk günlerinde üçüncü kez hamile olduğunu açıkladı.

berguzar-korel-ic.jpg

TAKİPÇİLERİNİN ENDİŞELERİNİ GİDERDİ

Yaptığı bu paylaşımın ardından sessizliğe gömülen ve sosyal medya paylaşımlarını da eskisine oranla azaltan Korel, sevenlerinin kendisini merak etmeleri ve sosyal medya hesabına çok sayıda mesaj atmaları sonrasında bir paylaşımda bulundu ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Korel şu satırları paylaştı:

"Çok mesaj geldiği için söylemek istedim. Ben gayet iyiyim sadece paylaşım yapacak zamanım ve enerjim yok bu aralar...

Tam kapanmaya geçtim ancak Facetime yoluyla temastayım tüm dostlarımla. Özlemimden parkeleri kemireceğim zaten, bir de siz üstüme gelmeyin.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar