Üstsüz poz veren Beren Güney eleştirilere yanıt verdi! Cinsiyet değiştirmişti…

Üstsüz poz veren Beren Güney eleştirilere yanıt verdi! Cinsiyet değiştirmişti…
Ünlü isimlerin mesajlarını ifşa eden fenomen Beren Güney, cinsiyet değiştirdi. 30’a yakın estetik ameliyat geçiren Güney kendini baştan yarattı. Kıvrımlarıyla dikkatleri üzerine çeken fenomen, şimdilerde sıfır beden oldu. Üstsüz poz veren ünlü isim eleştirilere bakın ne yanıt verdi.

Basketbolcu Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny''den aldığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası resmen servet harcadı.

500 bin TL harcama yapan Beren Güney daha önce "Yüzümdeki tüm dolguları eritip aşırı duran cerrahi işlemleri geri düzelttim” ifadelerini kullanmıştı.

Kıvrımlarını yok eden ve sıfır beden olmaya özen gösteren Güney’e, kendisiyle bu kadar fazla oynadığı için eleştiri yağdı.

Beren Güney "Sürekli bir kalıptan çıkıp bir kalıba giriyorsun", "Kaç kere beden değiştirdin" denilince şu yanıtı verdi:

"Ben özünde zayıf olan biriydim ama siz beni ilk başta farklı tanıdınız o yüzden hak veriyorum. BBL dönemi enfeksiyon kaptığım için 1 yıl boyunca bunun tedavisini gördüm ve ölümden döndüm.

Dolgu ve implantlardan arındıktan sonra kendimi olduğum gibi kabul edip sevmeye çalışıyorum. Evet şimdi zayıfım ve zayıf olan kadınları beğeniyorum neden yanlış yaptığımı anlayamadım?"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar