Benzin doldururken alev alev yandı! Akaryakıt istasyonunda korkutan anlar

Benzin doldururken alev alev yandı! Akaryakıt istasyonunda korkutan anlar
Erzincan’da yaşanan olayda bir akaryakıt istasyonundaki otomobil alev alev yandı. Akaryakıt dolumu sırasında otomobil bir anda alev alınca iki kişi alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

Erzincan'da meydana gelen olayda, bir otomobil akaryakıt alırken aniden alev aldı, ancak sürücü Lokman Y. ve otomobilde bulunan kızı can havliyle olaydan uzaklaşarak faciadan kurtuldular. İncelenen bilgilere göre, Lokman Y. yönetimindeki otomobil, akaryakıt dolumu sırasında aniden alev alarak yanmaya başladı.

Olay yerinde bulunan akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından hızla müdahale edilen yangın, daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Bu korkunç anlar, istasyonun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Baba Lokman Y. acil bir şekilde otomobilden çıkarak kızını kucaklayarak yangından uzaklaştı. Yangının akaryakıtın dolumu sırasında ortaya çıktığı düşünülüyor, ancak olayın tam nedeni henüz netleşmedi.

Olayın detayları arasında, aracın alev almasının sürücünün üzerindeki yün kazağın elektriklenmesinden kaynaklanabileceği ihtimali de bulunuyor. Soruşturma devam ederken, yangının hızla kontrol altına alınması, istasyon çalışanlarının özverili müdahalesi ve baba-kızın can havliyle olay yerinden uzaklaşması, facianın büyümesini engelledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar