Şampiyonlar Ligi'nde gol düellosu!

Şampiyonlar Ligi'nde gol düellosu!
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica sahasında Ajax ile karşı karşıya geldi. Hollanda ekibi 2 kez öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve karşılaşma 2-2'lk beraberlikle sonuçlandı.
Benfica ile Ajax, Estadio da Luz''da kozlarını paylaştı. İki takım, karşılıklı buldukları gollerle sahadan 2-2''lik beraberlikle ayrıldı. Benfica''nın golleri 25. dakikada Sebastian Haller (k.k.) ve 72. dakikada Roman Yaremchuk''tan gelirken, Ajax''ın gollerini 18. dakikada Dusan Tadic ve 29. dakikada Sebastian Haller kaydetti.
 
Böylelikle Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica, sahasında Ajax''la 2-2 berabere kalmış oldu. Rövanş maçı öncesi avantajı kapan Ajax, 15 Mart''ta Benfica''yı Johan Cruijff Arena''da konuk edecek.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
 
18'' I Dusan Tadic, Noussair Mazraoui tarafından havadan gönderilen harika pasın ardından ceza alanı içinde bir an boş kalıyor ve sağ üst köşeye yaptığı akıl dolu vuruşla golü atıyor. Skor: 0-1
 
25'' I Remko Pasveer inanılmaz bir kurtarış yapıyor! Rafa Silva defans oyuncularının arasından sıyrılıyor ve yakın mesafeden sağ alt köşeye gönderdiği şutla kaleciyi geçmeye çalışıyor, ancak başarısız oluyor. Benfica köşe vuruşu kullanacak. Takımın oyuncuları ceza alanını dolduruyor.
 
26'' I Büyük talihsizlik! Sebastien Haller pas arasına giriyor ve istemeden de olsa topu kendi ağlarına gönderiyor. Skor 1:1.
 
29'' l Sebastien Haller sekip ayağına gelen topu ceza sahası içinde kontrol ettikten sonra topu sağ alt köşeden ağlara gönderiyor. Skor 1:2.
 
Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.
 
Slavko Vincic düdüğünü çalıyor ve ikinci yarı başladı.
 
52'' l Darwin Nunez (Benfica) topu ceza sahasına göndermek istiyor, ancak defans oyuncuları buna engel oluyor. Hakem köşe gönderini işaret ediyor.
 
72'' l Roman Yaremchuk (Benfica) seken topla buluşuyor ve yaptığı isabetli kafa vuruşuyla golü atıyor.
 
82'' l Darwin Nunez (Benfica) ceza sahasına orta yapıyor. Ancak, rakip defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi engelliyor.
 
89'' l Ajax oyuncuları topu ayaklarında tutarak oyunu kontrol etmeye çalışıyorlar.
 
 
HALLER İKİ KALEYE DE ATTI
 
Karşılaşmada Benfica''nın gollerini 26. dakikada Haller kendi kalesine ve 72. dakikada Yaremchuk kaydetti. Ajax''ın golleri ise 18. dakikada Tadic ve 29. dakikada Haller attı. Bu sonuçla avantajı sağlayan Ajax, 15 Mart''ta Benfica''yı Johan Cruijff Arena''da konuk edecek.
 
BENFICA - AJAX İLK 11''LER
 
Benfica: Vlachodimos, Gilberto, Vertonghen, Grimaldo, Silva, Weigl, Taarabt, Everton, Ramos Nunez
 
Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Alvarez, Berghuis, Anthony, Haller, Tadic

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar