Bella Hadid severek dinlediği Türkçe şarkıyı açıkladı

Bella Hadid severek dinlediği Türkçe şarkıyı açıkladı
Filistin asıllı model Bella Hadid, "Türkçe şarkı dinliyor musun?" sorusuna, Rabia Tunçbilek'in "Müsaadenle" şarkısı ile karşılık verdi. Öte yandan Bella Hadid, Türkiye'yi çok sevdiğini ve yakın zamanda ziyaret edeceğini söyledi.

Hadid, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Bella Hadid, bir takipçisinin "Türkçe şarkı dinliyor musunuz?" sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi.

"YAKIN ZAMANDA GELEBİLİRİM"

24 yaşındaki Hadid, bir sosyal medya kullanıcısının, "Türkçe şarkı dinliyor musun?" sorusuna, Rabia Tunçbilek'in favorim dediği "Müsaadenle" şarkısıyla karşılık verdi. Hadid ayrıca, yakın zaman Türkiye'ye ziyarete geleceğini de belirtti.

HEMEN YORUM YAĞDI

Güzel modele, "Bella'nın içindeki Hayriye çıktı" yorumları yapılırken bazıları da "Bu hikaye Photoshop, gerçek değil" ifadelerini kullandı.

bella-ic.webp

BABASI DA BODRUM'DA

Model kardeşler Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid de geçtiğimiz günlerde soluğu Türkiye'de almıştı. Baba Hadid, iş insanı Baran Süzer'in davetlisi olarak geldiği Bodrum'da objektiflere yansımıştı.

"GIGI'NİN İSMİ NUR, BELLA'NIN İSMİ DE HAYRİYE"

Geçtiğimiz mart ayında da Türkiye'yi ziyaret eden Mohamed Hadid, bütün çocuklarının Arapça ismi olduğunu söylemişti.

Hadid, "Marielle'nin ismi Zayn, Alan'ın ismi Emel, Gigi'nin ismi Nur, Bella'nın ismi de Hayriye. Çünkü annesinin adı Hayriye biz onu Bella Hadid diye biliyoruz ama diğer adı Hayriye. Gigi kızının adını da Khai koydu. Hayriye'nin kısaltılmışı oluyor. Oğlum Anwar Hadid'in adı da Enver. Benim adım Muhammet Enver. Oğlumun adı da Enver Muhammet. Beş çocuğumun Müslüman isimleri var" demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar