Belediye otobüsüyle kafa kafaya çarpışan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü 2 yaralı

Belediye otobüsüyle kafa kafaya çarpışan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü 2 yaralı
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobil ile belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Bu acı olayda otomobildeki 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Eski İzmit-Kandıra yolu Yassıbağ mevkiinde gerçekleşti. Kazaya dair alınan bilgilere göre, toprak birikintisine çarpan Mustafa Özşentürk'ün kontrolündeki 34 GMT 299 plakalı otomobil, kontrolü kaybederek karşı yönden gelen 41 AIG 543 plakalı belediye otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücü Mustafa Özşentürk ve A.A. isimli yolcu otomobilde sıkıştı. Aynı şekilde belediye otobüsü şoförü de yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan Mustafa Özşentürk ile A.A., itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda hurdaya dönen araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirilen yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Ancak, Mustafa Özşentürk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. A.A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazanın sebepleri ve ayrıntıları üzerinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Maalesef, bu tür acı olaylarla birlikte dikkatli sürüş ve trafik kurallarına uyma önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.

aw089488-06.jpg

aw089488-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar