Belediye başkanı mı suç makinesi mi? KKTC'de yerel seçimler öncesi infial yaratan adaylık

Belediye başkanı mı suç makinesi mi? KKTC'de yerel seçimler öncesi infial yaratan adaylık
Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nin (KKTC) Girne iline bağlı Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser'in, yarın yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olması vatandaşlardan büyük tepki topladı.

Yeniçağ Gazetesi''nde yer alan habere göre, KKTC''de vatandaşlar 25 Aralık 2022 günü yerel idarecileri belirlemek için sandık başına gidecek. KKTC''nin en işlek turizm şehri olan Girne''nin lüks bölgelerinden oluşan Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi''nin başkanı Fırat Ataser''in, hakkında çıkan skandalların ardından yeniden aday olması ise büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

VATANDAŞA MEYDAN DAYAĞI ATTI!

Seçimlerde Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Fırat Ataser, geçtiğimiz Eylül ayında daha önce sokak ortasında tartışma yaşadığı bir vatandaşa tekme tokat saldırmıştı. Ataser''in vatandaşı darp ettiği görüntülerin basına yansıması sonrasında tepkilerin dozu artmış olsa da herhangi bir istifa gelmedi. 

TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERLERİ YERLERDE!

Ataser''in karıştığı tek skandal darp olayı da değil. Belediye başkanlığı yaptığı Alsancak beldesinde geçtiğimiz günlerde başka bir skandal daha gün yüzüne çıktı. Ataser’in dört yıl önce lansmanını yaptığı ancak hayata geçirmediği bir butik hotel projesinin olduğu alanda bırakılan bayrakların ve Atatürk posterlerinin çamur içerisindeki halleri bölgedeki vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Proje alanındaki görüntüleri kaydeden ve çamura bulanmış bayrakların içler acısı halini sosyal medya hesabındana taşıyan duyarlı vatandaş Beyhan Kurtarankartal''ın yapmış olduğu paylaşımın ardından KKTC ve Türkiye''de yaşayan pek çok vatandaş Ataser''e sert tepki göstermişti.








 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar