Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? Gerçek ortaya çıktı…

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? Gerçek ortaya çıktı…
2015 yılında Bülent Şakrak ile nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci’nin boşanacakları iddiası magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Düvenci, beklenen açıklamayı yaptı. Ünlü çift boşanıyor mu? İşte tüm detaylar…

''Aşkın Kanunu'' dizisinde tanışan ikilinin, set arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönmüştü. 2015 yılında Bülent Şakrak ile nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci bu mutlu evliliğini oğulları Okan Ali’yle taçlandırmıştı.

 

 

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak gösterilen Düvenci ile Şakrak''ın boşanacağına dair dedikodular çıktı. Çiftin uzun zamandır birlikte görüntülenmemesi de takipçileri endişelendirirken, ikilinin sosyal medyadan fotoğraf paylaşmaması da boşanacağı dedikodularını alevlendirdi.

 

Hakkında çıkan ayrılık iddialarına sessiz kalan çift, dün akşam Fenerbahçe - Galatasaray derbisini birlikte izledi.

 

 

Ceyda Düvenci oğlu Okan Ali''nin fotoğrafını paylaştı. Bülent Şakrak''ın büyük heyecan yaşadığı videosunu ise aile dostları yayınladı.

Birlikte poz vermekten kaçınan ikilinin aynı evde oldukları ortaya çıktı. Çift, ayrılık iddiaları karşısında ise herhangi bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar