Bebeğinin babası komşusu çıkmıştı: Esra Karakuş, kocasıyla barıştı

Bebeğinin babası komşusu çıkmıştı: Esra Karakuş, kocasıyla barıştı
Katıldığı televizyon programında bebeği komşusundan çıkınca gündem olan Esra Karakuş, eşiyle barıştı. Sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla boy boy fotoğraflarını paylaşan Karakuş, kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Bebeğinin babası komşusu çıkmıştı! Kocasıyla barıştı

Evliyken komşusundan hamile kalan ve DNA testi sonucunu canlı yayında öğrenince mutluluktan uçan Esra Karakuş, aldattığı eşiyle barıştı. Sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla boy boy fotoğraflarını paylaşan Karakuş, kendisini eleştirenlere "eskileri karıştırmayın" diyerek tepki gösterdi. 

Kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz Koraltan ile yasak aşk yaşayarak hamile kalan ve çocuğunun komşusundan yayın sırasında öğrenince havalara uçan Esra Karakuş, yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz sene eylül ayında Esra Erol'un programına konu edildikten sonra  günlerce adından söz ettiren Karakuş, sevmediğini söyleyip terk ettiği eşiyle barıştı.

'MUTLULUK POZLARINI PAYLAŞIYOR'

Yapılan DNA testinde çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince canlı yayında "Şu an şükür elhamdülillah diyorum" diyerek herkesi şaşkına çeviren Esra Karakuş adeta ters köşe yaptı. Şimdilerde komşusuyla yaşadığı düşünülen kadının eşiyle barıştığı ortaya çıktı. Evliliğine kaldığı yerden devam eden Esra Karakuş, mutluluk pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar