Bebeğini düşürsün diye 35 bin liraya dövdürdü

Bebeğini düşürsün diye 35 bin liraya dövdürdü
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir süre önce ayrıldığı hamile sevgilisi Fatma Avcı'yı bebeğini düşürmesi için işyerinden arkadaşı Ümit Özpehlivan'a 35 bin lira karşılığında dövdürdü. Sevgilisini dövdüren Tamer Oktay Kara, yargılandığı mahkemede şoke eden bir istekte bulundu.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan olay herkesi dehşete düşürmüştü. 7 aylık hamile olduğu belirtilen 31 yaşındaki Fatma Avcı, 27 Kasım günü bir kişinin saldırısına uğradı ve feci şekilde dövüldü. Olayın ardından saldırgan Fatma Avcı'nın çantasını da alıp kaçtı.

Polisin ilk incelemesinin ardından "Hamile kadına gasp ve kapkaç şoku" şeklinde haber olan olayın detayları ise dehşete düşürdü. Emniyet güçlerinin yaptığı detaylı incelemede saldırıyı gerçekleştirenin Avcı'nın ayrıldığı sevgilisi Tamer Oktay Kara'nın işyerinden arkadaşı Ümit Özpehlivan olduğu ortaya çıktı.

Olay yerinde yapılan incelemede Fatma Avcı’ya ait çanta çöpte bulunurken, çantadan hiçbir şey alınmamış olması polisin şüphesini çekti. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Fatma Avcı’nın ayrıldığı sevgilisi Tamer Oktay Kara ile aynı fabrikada çalışan arkadaşı Ümit Özpehlivan'ı gözaltına aldı.

35 BİN LİRA VERİP DÖVDÜRDÜ

Tamer Oktay Kara ifadesinde, arkadaşı Ümit Özpehlivan’dan, 35 bin lira karşılığında hamile olan eski sevgilisine 'gasp' süsü vererek saldırmasını, böylelikle bebeği düşürmesini amaçladığını anlattı. Tamer Oktay Kara ve Ümit Özpehlivan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Sakarya 6.Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya Fatma Avcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın avukatı ile Kara'nın avukatı katıldı. Tutuklu sanıklar Tamer Oktay Kara ve Ümit Özpehlivan, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi'yle katıldı. Fatma Avcı, tutuklu sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi.

Tamer Oktay Kara ise olayda suçu olmadığını, Ümit Özpehlivan'ın olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Kara, Fatma Avcı’nın kürtaj yaptırmadığını ve kendisini evliliğe zorladığını savunarak, tahliyesini talep etti.

Özpehlivan ise Tamer Oktay Kara’nın kendisine olayı yaptırdığını belirterek, tutuksuz yargılanma talebinde bulundu.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. M.M.’nin tanık olarak dinlenmesine, olaydan sonra dünyaya gelen ve 'Uzay Asaf' adı verilen bebeğe DNA testi yapılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar