BBP Lideri Mustafa Destici oyunu kullandı

BBP Lideri Mustafa Destici  oyunu kullandı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ailesi ve partililerle Ankara Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde sandık başına gitti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, oy kullanmak için sandık başına gitti. Mustafa Destici, eşi Şükriye Destici, oğlu Alp Eren Destici ve partililerle Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ne geldi. Oyunu kullanan Destici, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti. Vatandaşlara oy kullanma çağrısı yapan Destici, "Takdir milletimizindir. Milletimizin, seçmenimizin vereceği her türlü karara biz saygılıyız. Çünkü biz demokrasiden, milli iradeden, milletten yanayız" dedi.

Mustafa Destici: “Türkiye, 14 Mayıs'ta tam bir demokrasi şöleni yaşadı. Barış ve kardeşlik içinde seçim gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı olarak birinci turda cumhurbaşkanı seçimlerini de kazanalım istiyorduk ama milletimizin takdiri böyle oldu." diye konuştu.

Destici, bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendilerinin sahada olduğunu, seçime yönelik hazırlık yaptıklarını belirterek, "Dün akşam itibarıyla da bitirdik. Beklentimiz, aradaki fark korunarak hatta bunun üstünde bir sonuçla cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını bekliyoruz, ümit ediyoruz. Tabii milletimizin tercihidir" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar