Bayramda 65 bin 600 personel trafik denetimi yapacak

Bayramda 65 bin 600 personel trafik denetimi yapacak
İiçişleri Bakanı Ali Bakan Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yola çıkacaklara uyarılarda bulunduğu bir video paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı için farklı şehirlere gidecek olan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, bu süreçte 65 bin 600 personelin trafik denetimlerinde görev alacağını söyledi. Bakan Yerlikaya, hız yapılmamasını önerirken ‘Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Aklımızdan çıkarmayalım, hayatla yarışılmaz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili ile ilgili konuştu.

Yola çıkacak olanların trafik kurallarına uyması gerektiğinin altını çizen Bakan, hız uyarısında bulundu.

Bakan Yerlikaya, Bayram tatili boyunca, 46 bin 700'ü polis, 18 bin 900'ü jandarma olmak üzere 65 bin 600 personel, şehir içi, şehirlerarası yollar ve otoyollarda günlük 749 mobil radar aracı, 24 saat esasına göre elektronik denetleme sistemleriyle hız denetimi, 30 helikopter ve 2 bin 460 saat dron ile trafik denetimi yapılacağını söyledi.

Ramazan Bayram boyunca bütün noktalarda daha önceki bayramlarda alınan tedbirlerin yaklaşık 2 katı tedbir alındığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar