Bayern Münih yıldızı Hernandez'den eşine ihanet: Karısını Ronaldo'nun eski sevgilisiyle aldattı

Bayern Münih yıldızı Hernandez'den eşine ihanet: Karısını Ronaldo'nun eski sevgilisiyle aldattı
Bayern Münih’in Fransız defans oyuncusu Lucas Hernandez’in eşi Amelia Lorente'yi, Cristina Buccino ile aldattığı ortaya çıktı. Buccino bir dönem Cristiano Ronaldo ile de birlikteydi.

Almanya Bundesliga takımı Bayern Münih’in Fransız defans oyuncusu Lucas Hernandez’in eşi Amelia Lorente, yaptığı açıklamada Hernandez''in kendisini model Cristina Buccino ile aldattığını ifade etti.

27 yaşındaki oyuncu eşi Hernandez ile Buccino arasında bir ilişki olduğuna dair çıkan haberlere sessiz kalan Lorente, önceki gün yaptığı paylaşımla ikili arasındaki ilişki olduğunu belirtti.

Lucas Hernandez''s wife accuses him of cheating with Cristiano Ronaldo''s  model ex - Skabash!

Şahsi Instagram hesabından bir paylaşım yapan Lorente, "Artık oyun oynamayı bırakabilirsin Lucas. Onu sana hediye ediyorum Cristina. Sadece bir daha gelip göremeyeceğin iki çocuğun olduğunu unutma" dedi.

Ayrıca Lorente, Instagram hesabından Lucas Hernandez ile olan tüm paylaşımlarını sildi.

Cristina-Buccino-3-10-1024x682

Cristina Buccino''nun ismi, daha önce de Cristiano Ronaldo ile anılmış ve 2016 yılında iki ismin buluştuğu haberleri yayılmıştı O dönemde Ronaldo ile buluştuğunu doğrulayan İtalyan model, "Ronaldo ile buluştuğum doğru. Birbirimizi fark ettik, göz göze geldik ve bir beyefendi gibi beni yemeğe davet etti. O harika bir insan." sözlerini sarf etmişti.

Buccino''nun ismi Sırp futbolcu Aleksandr Kolarov ile de anılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar