Başakşehir'de korkunç cinayet! Evinde boğulmuş halde cesedi bulundu

Başakşehir'de korkunç cinayet! Evinde boğulmuş halde cesedi bulundu
İstanbul Başakşehir'de E.D. isimli yabancı uyruklu vbir kadın, evinde boğulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Başakşehir'de yabancı uyruklu kadın, evinde boğulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Olay, akşam saatlerinde Güvercintepe Mahallesi Akyürek Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, E.D. isimli 35 yaşındaki yabancı uyruklu kadının çocukları, annelerinin evde olmadığını fark ederek durumu komşularına bildirdi. Komşularından biri, endişeyle kadının evine gittiğinde E.D.'yi hareketsiz bir şekilde yerde buldu.

Olay yerine hemen ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, E.D.'nin boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak olay yerini incelemeye aldı ve sokağın bir kısmını güvenlik şeridiyle kapattı.

Olay yeri inceleme ekipleri, evde detaylı incelemelerde bulunduktan sonra E.D.'nin cansız bedenini cenaze aracına taşıyarak Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderdi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar