Başakşehir, Samsunspor'u ağırlayacak

Başakşehir, Samsunspor'u ağırlayacak
RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın Yılport Samsunspor’u konuk edecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek olan müsabaka için geri sayım başladı. Saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmada, Başakşehir ile Samsun takımları kozlarını paylaşacak. Maçın hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Turuncu-lacivertli ekip, geride kalan 27 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 yenilgi alarak toplamda 36 puan elde etti ve Çaykur Rizespor'un averajla önünde 7. sıraya yerleşti. Öte yandan Samsun ekibi ise 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgiyle 33 puan toplayarak 11. sırada kendine yer buldu.

FİGUEİREDO KADRODA YOK

İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında yapılan mücadele golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Ancak bu kez oyunun seyrini etkileyecek bir faktör var: İstanbul temsilcisi Başakşehir'de kart cezası bulunan Joao Figueiredo, takımını yarınki mücadelede yalnız bırakacak.

Ayrıca ceza sınırında bulunan Deniz Türüç, Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan İlkhan, yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde 29. haftadaki Bitexen Antalyaspor maçında forma giyemeyecekler.

SAMSUNSPOR

Samsunspor cephesinde ise geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, RAMS Başakşehir'i de yenerek küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Ancak sakatlığı devam eden Emre Kılınç, yarınki maç kadrosunda yer almayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar