Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'na canlı yayında ağır sözler: "Çıkmış liboş liboş konuşuyor"

Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'na canlı yayında ağır sözler: "Çıkmış liboş liboş konuşuyor"
Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP içerisinde süren değişim tartışmaları hakkında Ekrem İmamoğlu'nu ağır sözlerle eleştiri. Yarkadaş, İmamoğlu'nun CHP'nin 100. yıl programına katılmayışını hedef alırken, "Çıkmış liboş liboş konuşuyor" ifadelerini kullandı.

Gazeteci ve eski CHP vekili Barış Yarkadaş, tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında siyaset gündemine yönelik yorumlarda bulundu.

Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ait detayları açıklarken, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından parti içerisindeki 'değişim' tartışmaları ve Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine ağır eleştiriler getirdi.

"ADNAN BEKER'İN SÖZLERİNDEN MEMNUN KALMADI"

Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Yarkadaş, Yarkadaş "CHP'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Ankara'daki kutlamalara katıldım. Kutlamalardan önce Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Kendisiyle sohbetimizden izlenim aktaracağım. İYİ Parti'nin CHP'ye tutumunu yakından izlediğini gördüm. Kılıçdaroğlu, Adnan Beker'in tv100'de yaptığı konuşmayı öğrenmiş, izlemiş. Bununla ilgili yorum yapmadı ama çok memnun olmadığını hissettim" diye konuştu.

"SANA BU PARTİYİ DEĞİŞTİRMEZLER!"

Seçim sonrası 'değişim' çıkışı yapan İmamoğlu'nu hedef alan Yarkadaş, "Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin sana bu partiyi değiştirmezler! CHP’yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin CHP’de? Liboş bir tarife. CHP devrimcidir. Liboş liboş konuşuyor" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar