Barış Yarkadaş'tan CHP kulisi: O isim yarın Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını açıklayacak

Barış Yarkadaş'tan CHP kulisi: O isim yarın Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını açıklayacak
Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in yarın genel başkanlığa adaylığını açıklayacağını öne sürdü. Yarkadaş'ın iddiasına göre Özel, yarın grup başkanlığı görevinden istifa edecek ve CHP İzmir İl Kongresi'ne katılacak.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP içerisinde yer alan değişim tartışmaları, yerel seçimler öncesi yeniden alevlenmeye başladı.

İDDİALARA YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

CHP'li eski milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin Grup Başkanı Özgür Özel'in yarın görevinden istifa ederek resmen adaylığını ilan edeceğini öne sürdü. Özel'in ismi bir süredir genel başkanlığa aday olacağı iddialarıyla gündeme gelirken, söz konusu iddialar için açıklama yapan Özel "sorumluluk gereği adaylıksa aday olurum" çıkışlarıyla iddialara yeşil ışık yakmıştı.

"BUGÜN KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı: "CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün öğleden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Özel’in Kılıçdaroğlu’na genel başkan adaylığı sürecine ilişkin bilgi verdiği öğrenildi. Özel’in yarın adaylığını açıklaması ve Grup Başkanlığı’ndan istifa etmesi; cumartesi günü ise CHP İzmir İl Kongresi’ne katılması bekleniyor."

yarkadas2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar