Barçın Yinanç kimdir? Gazeteci Barçın Yinanç kaç yaşında, nereli?

Barçın Yinanç kimdir? Gazeteci Barçın Yinanç kaç yaşında, nereli?
Gazeteci Barçın Yinanç son zamanlarda insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette Barçın Yinanç'in hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Barçın Yinanç kimdir? Gazeteci Barçın Yinanç kaç yaşında, nereli?

Barçın Yinanç kimdir?

Dışişleri Bakanlığı ile ilgili yaptığı haberler ile gündeme gelen ünlü gazeteci Barçın Yinanç insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok vatandaş internette Barçın Yinanç'ın hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Barçın Yinanç kimdir? Gazeteci Barçın Yinanç kaç yaşında, nereli?

BARÇIN YİNANÇ KİMDİR?

Barçın Yinanç, Ankara'da 1970 yılında doğmuştur. Aslen Kahramanmaraşlı olan Türk gazeteci ve yazar Barçın Yinanç'ın babası ise ünlü tarihçi Refet Yinanç'dır. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlayan Yinanç, TED Ankara Koleji'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini ise Ortadoğu Teknik Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi'nde almıştır.

Gazetecilik kariyerine çeşitli medya kuruluşlarında çalışarak başlayan Barçın Yinanç, bugüne kadar Milliyet, CNN Türk, TV8, Referans, Radikal, Hürriyet Daily News gibi önemli gazetelerde görev yapmıştır. Ayrıca T24 adlı medya kuruluşunda da köşe yazıları kaleme almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar