Bankada parası olanları tedirgin eden gelişme! T-Bank'ın tamamı satılıyor

Bankada parası olanları tedirgin eden gelişme! T-Bank'ın tamamı satılıyor
Finansal teknoloji şirketi Papara, T-Bank'ı satın almak için satış sözleşmesinin imzalandığını duyurdu ve yakın gelecekte satışla ilgili bir açıklama yapılmasının beklendiğini belirtti.

Türkiye'nin önde gelen finansal teknoloji şirketi Papara, T-Bank'ın %50-50 hissedarları olan BankMed ve Arab Bank ile anlaşmaya vardı. Papara, T-Bank'ın hisselerinin tamamını alacağı satış sözleşmesini imzaladı ve yakın gelecekte açıklama yapılması bekleniyor.

Papara, Türkiye'nin önde gelen FinTech şirketlerinden biri olup, 2016'da Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yetki lisansı alarak faaliyetlerine başlamış, kartları BKM Express'i destekleyerek hizmet vermektedir.

Papara, yaklaşık 14 milyon kullanıcıya sahip olup, yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapma, para gönderme ve alma, Cashback (harcadıkça promosyon ödemesi alma), fatura ödeme, sigorta, oyun ve dijital kod satışı, bağış yapma, İstanbulkart bakiye yükleme, Milli Piyango kupon kodu satışı gibi özellikleri sunmaktadır; ayrıca kurucu Ahmed Faruk Karslı, Nisan 2022'de görevini Emre Kenci'ye devretmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar