Bankacı Erzan ‘Korkuyorum adını veremem’ demişti! O ismin kim olduğu ortaya çıktı

Bankacı Erzan ‘Korkuyorum adını veremem’ demişti! O ismin kim olduğu ortaya çıktı
Kamuoyunda tanınan futbolcuları Fatih terim fonu olarak adlandırılan sistemle dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın korkup ismini vermediği kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Bankacı Seçil Erzan'ın sorgusunda korktuğu için ismini vermek istemediği kişinin 11 suçtan sabıkası bulunan Cüneyt Demir olduğu ortaya çıktı.

11 SUÇTAN SABIKASI BULUNUYOR

Halk TV'den gazeteci Dinçer Gökçe'nin paylaştığı bilgilere göre; bankacı Seçil Erzan’ın emniyetteki sorgusunda " Kapalıçarşı’da birinden para almıştım ancak bu şahıstan korktuğum için ismini vermek istemiyorum" dediği kişinin Tekirdağ, Çorlu'da yaşayan Cüneyt Demir olduğunu öğrenildi.

Dinçer Gökçe, Halktv’de yayımlanan ‘Nasıl Olacak’ programında Cüneyt Demir ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

ede.jpg

İşte Gökçe’nin, gündeme damga vuracak o açıklamaları:

"Çorlu'da yaşayan Cüneyt Demir'in Seçil Erzan'ı çok uzun zamandır tanıyor ve Erzan'ın parayı aldığı kişilerden biri de Cüneyt Demir. Seçil Erzan Nazlıcan'la ilgili olayı anlatırken ifadesinde 'Nazlıcan'la Kapalıçarşıdaki birinden para aldım ama ismini söyleyemem korkuyorum' demişti. Bankacı Seçil Erzan'ın korkuyorum dediği o isme ulaştık. O isim Cüneyt Demir dosyada ne müşteki ne de sanık. Dosyada bilinmeyen isimlerden biri Cüneyt Demir. Demir 11 Nisan günü banka müfettişleri ile görüşüyor. Kendisinin Seçil Erzan'a 150 bin dolar para verdiğini, yanında Nazlıcan'ın da bulunduğunu hatta parayı almak için evine kadar gittiğini de söylüyor.

ttt.jpg

SEÇİL ERZAN 2 KEZ KORKTUĞUNU SÖYLEYİP İSİM VERMEMİŞTİ

Cüneyt Demir Gazeteci Dinçer Gökçe'ye konuştu. Demir, Seçil Erzan'la ilgili konuşurken 'benden korkması için bir sebep yok. Babasını ailesini de tanıyorum benden ona zarar gelmez' ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-12-02-at-19-33-21.webp

yeni-proje-2023-12-02t210957-739.webp

yy.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar