Banka tacizleri milleti artık canından bezdirdi!

Banka tacizleri milleti artık canından bezdirdi!
Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

15-03-24-01gun-page-0001-001.jpg

İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ ŞİKAYETLERİ ZİRVE YAPTI

Tüketiciler Konfederasyonu (TÜKON) Genel Başkanı Aziz Koçal, tüketicilerin en fazla online alışverişlerde, GSM ve internet aboneliklerinde, özel okul fiyatlarında ve mobilya siparişlerinde sorunlar yaşadığını belirtti. Koçal, tüketicilerin özellikle online alışverişlerde yaşadığı sorunlar nedeniyle şikayetçi olduğunu ve bunu GSM ve internet abonelikleri ile özel okul fiyatlarında ve mobilya siparişlerinde yaşanan sorunların izlediğini ifade etti.

Her yıl 15 Mart'ta kutlanan Dünya Tüketiciler Günü'nün olduğu hafta "Tüketiciyi Koruma Haftası" olarak kutlandığını belirtti. TÜKON Genel Başkanı Aziz Koçal, Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında yaptığı açıklamada, online alışverişlerde genellikle ürünlerin teslim edilmemesi konusunda şikayetlerin öne çıktığını belirtti.

Koçal, "Sosyal medya platformlarından verilen siparişlerde ürünlerin teslim edilmemesi, teslim edilen ürünlerin sipariş edilenlerle ilgisiz olması, ödenen ücretlerin iadesinin talep edilmesine rağmen iade edilmemesi ve muhatap bulunamaması gibi durumlarla karşılaşıyoruz. Tüm uyarılarımıza rağmen, maalesef sosyal medya üzerinden sipariş vermeye devam ediliyor" şeklinde konuştu.

Gazetemizin birinci sayfasını okumak için tıklayınız...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar