Balıkesir’in o ilçesi çevreci doğalgazla buluştu

Balıkesir’in o ilçesi çevreci doğalgazla buluştu
Balıkesir'in doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Sındırgı, jeotermal ısınmadan sonra şimdi de doğalgazla tanışıyor. Doğal şehir Sındırgı'da, vatandaşların ekonomik ve çevreci bir şekilde ısınmalarını sağlayan jeotermal ısınmanın bulunmadığı bölgelerde, doğalgaz çalışmaları başladı.

Alt yapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte evlerde doğalgazın ateşi yakılmaya başlandı. Camikebir ve Kurtuluş mahallelerinde başlayan çalışmaların, ilçe merkezinin tamamına yayılması planlanıyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarının sıkıntılı süreçler doğurabileceğini belirtirken, "Sındırgı'da jeotermalle ısınmayan bölgelerle ilgili çözüm bulmak için çaba sarf ediyoruz. Odun ve kömürün pahalı olması nedeniyle vatandaşlarımızın mağduriyeti artıyor. Bu sebeple AKSA Gaz ile birlikte doğalgazla ısınma dönemini başlattık. Alt yapı çalışmaları tamamlandı ve ısınma sistemleri devreye alındı. Yüklenici firma kısa sürede çalışmalarını tamamladı ve vatandaşlarımızın memnuniyetiyle sonuçlandı. İlçe merkezinin tamamına en kısa sürede doğalgazı ulaştıracağız" dedi.

aw173546-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar