Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

ANALİZ

Balgat saldırganları 'Apo' ne iş?

Bir kaç gün önce yine saldırı haberi ile sarsıldık. MHP eski Beylikdüzü ilçe başkanı ve İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt'a 8 kişilik grup saldırdı. Bu sefer olayın faili meçhul değil, belliydi. Çünkü azmettiren kişi kendisini Tiwitter'dan böyle açıkladı:

Ahmet Yiğit Yıldırım. Bu kişi, İstanbul il eski ocak başkanı şimdi MHP disiplin kurulu üyesi. Bir de ismindeki Yiğit kelimesini büyük harflerle yazmış. Doğrudur zaten 8 kişi ile tek adama saldırmak YİĞİTLİK oluyor öyle mi?

***

Bu zat, yetmedi bir de saldırılacak İmamoğlu destekçisi Ülkücü listesi yayınladı...

Attığı bir başka tvitte de kan kusturacağını haber veriyor. Bir sonrası da var. Onu yazmaya elim varmıyor.. Cumhuriyet savcılarının bu açıklamalardan sonra harekete geçeceklerini umuyorum. Ama sadece umuyorum... Ha belki üst yargıdan bir ses çıkar. Bu da bir umut işte...

***

Bu tip Balgatçılara sormak lazım önceki gece, hatta Erdoğan'ın da canlı yayından duyurduğu bebek katili terörist başı 'Apo' nun devletin resmî ajansı AA'dan duyurulmasına ne diyecekler? Bahçeli'ye neden sessiz diye sormak anlamsız. Çünkü Bahçeli İstanbul'a mitilini 2 gün attı ve gitti!.. Çünkü belli ki, ortağı AKP, 'Apo' açılımı ile meşgul ve AKP'den Bahçeli'ye talimat geldi piyasada pek görünme diye. Malum HDP'li seçmeni kaçırmamak için...

***

Devletin resmî ajansı bebek katili terörist başı 'Apo'nun mesajını duyurdu...

***

Vay ki vay!. Bu böyle kalır mıydı hiç? AKP'nin 'Apo'ya yolladığı akademisyen Doç. Dr. Ali Kemal Özcan 'Apo'ya övgüler dizdi. 'Apo' yerli ve millî dedi.

***

Evet Balgatçı arkadaşlar. Yavuz abi, sonra Sebahattin abi ve şimdi de Metin Bozkurt abiye saldıran ve sözde iftira atarak, İYİ Parti, CHP, HDP ile beraberler sözlerini söyleyenler önce bu teröristbaşı 'Apo' üzerinden oy toplamayı ortağınız AKP'ye sordunuz mu? Veya HDP'ye boykot çağrısı yapan, artık sizin de ortağınız olan 'Apo' ne iş, ha saldırgan Balgatçılar?

***

YARIN SEÇİM..! Bu satırları okurken iptal edilmiş İBB seçimlerine bir gün kalmış olacak. Yarın oy kullanacaksınız. Oy kullanırken yukarıda yazdığım AKP+MHP+APO ortaklığını iyi düşünerek oy kullanın. Yetmedi iptal edilen 31 Mart İBB seçimlerindeki kumpasları iyi düşünerek oy kullanın.

İyi hafta sonları okuyucularım. Bu seçim umarım ülkemize ve demokrasimize hayırlara vesile olur.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları