Baldız Geliyorum Demez’in yıldızından acı haber geldi! 2000’li yıllara damga vurmuştu

Baldız Geliyorum Demez’in yıldızından acı haber geldi! 2000’li yıllara damga vurmuştu
Bir zamanların parlak çocuk yıldızı olan Batuhan Berkay Göksu'nun acı haberi geldi. 2000'li yılların başında "Baldız Geliyorum Demez" ve "Seni Yaşatacağım" gibi dizilerde çocuk oyuncu olarak tanınan Göksu, 33 yaşında yaşamını yitirdi.

İstanbul'da bir ay boyunca kanser tedavisi gören Berkay Göksu, 2000'li yılların popüler dizilerinden "Seni Yaşatacağım"da "Can" karakterine hayat vermişti. Bu dizide Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin gibi önemli oyuncularla birlikte rol almıştı.

bir-donemin-cocuk-yildiziydi-aci-haber-geldi-7m4v.webp

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Oyunculuk kariyerini bırakan Göksu, yazılım alanında kariyerine devam etti. 12 Nisan 2014'te Yasemin Göksu ile evlenen Göksu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

BATUHAN GÖKSU KİMDİR?

Batuhan Göksu, 12 Mayıs 1990'da Bakırköy'de doğdu. 2002 yılında televizyonlarda boy göstermeye başlayan Göksu, Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin ve Aliye Uzunatağan gibi isimlerle birlikte "Seni Yaşatacağım" dizisinde rol aldı. Daha sonra Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrollerini paylaştığı "Baldız Geliyorum Demez" dizisinin kadrosunda yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar