Bakkt’tan yeni hamle! Bazı kripto varlıkları listeden çıkardı!

Bakkt’tan yeni hamle! Bazı kripto varlıkları listeden çıkardı!
Son dönemde artan düzenleyici baskıları ve yasal belirsizlikler kripto şirketlerini de olumsuz etkiliyor. Bu noktada dijital varlık platformu Bakkt, yasal belirsizlikleri gerekçe olarak göstererek yeni bir karar aldı.

New York merkezli dijital varlık platformu Bakkt, yasal belirsizliği gerekçe olarak göstererek bazı kripto para birimlerini delist edeceğini açıkladı. Bakkt tarafından yapılan açıklamada, şirketin listelemeyi bırakacağı varlıklar ise Solana, Polygon ve Cardano oldu.

Konu hakkında açıklama yapan şirketin genel danışmanı ve şirketin sekreteri Marc D’Annunzio şu ifadeleri kullandı: Daha kapsamlı bir coin listesinin nasıl uyumlu bir şekilde sunulacağı noktasında daha fazla netlik sağlanana kadar bu hareketin doğru olacağını düşünüyoruz.

Son olarak Bakkt’ın bu listeden çıkarma kararı, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından geçtiğimiz haftalarda Binance ve Coinbase’e karşı açılan ve SEC’nin her iki platformun da Solana, Polygon ve Cardano da dahil olmak üzere müşterilerine kayıtsız menkul kıymetler sunduğunu iddia ettiği son davaları takip ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar