Bakkalda çıkan yangın korkuttu

Bakkalda çıkan yangın korkuttu
Adıyaman'ın Fatih Mahallesi'nde, Abdurrahman İlhan'a ait bir bakkalda meydana gelen yangın, mahalle sakinlerini korku içinde bıraktı. Yangının, bakkalın önünde bulunan odun sobasından çıktığı tahmin ediliyor ve olay geç saatlerde meydana geldi.

Fatih Mahallesi 2217. sokakta bulunan bakkalın çevresinde yükselen alevleri fark eden mahalle sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, hızla bölgeye ulaşarak yangına müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda yangın büyümeden kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangında işyerinde 20-30 bin TL değerinde maddi hasar meydana geldiği ve işyerinin kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Yetkililer, yangının kesin çıkış sebebini araştırıyor. Olayın detaylı bir şekilde incelenmesi için çalışmalar sürerken, yangının neden çıktığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Mahalle sakinleri, olayın şiddeti karşısında büyük bir korku yaşarken, hızlı müdahalenin olası daha büyük zararları önlediği vurgulandı.

aw114359-02.jpg

aw114359-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar