Bakan Yerlikaya’dan Trabzonspor-Fenerbahçe açıklaması

Bakan Yerlikaya’dan Trabzonspor-Fenerbahçe açıklaması
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig Futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan Süper Lig futbol karşılaşmasının ardından yaşanan olaylarla ilgili ilk belirlemelere göre 12 şahıs gözaltına alındı.

Maç esnasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs, müsabaka esnasında tespit edildi ve gözaltına alındı. Müsabaka sonrasında sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı şahsın oteli belirlendi ancak şahsın otelden ayrıldığı anlaşıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda şahıs Yomra ilçesinde yakalandı.

Müsabaka sonunda sahaya atlayıp korner bayrağını alan şahsın, stadyuma giriş yapmış olduğu passolig sahibinin C.Ç. olduğu tespit edildi ve şahıs yakalandı. Ayrıca müsabaka sonunda sahaya girerek Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden O.B. isimli şahıs da Kalkınma Mahallesi'nde yakalandı.

Sosyal medyada paylaşım yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M., O.O., E.T. ve A.A. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı. Müsabaka sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucunda sahaya girdiği tespit edilen A.S. ve B.T. isimli şahıslar da gözaltına alındı.

sk.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar